dilluns, 21 de gener del 2013

NECRONOMICON A VILANOVA DE MEIA, 140m 6a

 Quan fas una via d´aquelles que feia temps que la tenies al cap,d´aquelles que li tens unes ganes especials però que encara no has trobat el moment ni el dia,llavors despres d´aconseguir  pujar-hi , et sens que encara en vols més i que, com deia aquell , no t´en queda una menys per fer sino, que has sumat una altre ..
 
 
 En Marsal em fa la foto en el primer llarg de la via.El fred és intens i fa que perdem ràpidament la sensibilitat a les mans. L´Albert es possa, amb en Toni,  en una  via del costat, La Cabra Blanca, segons paraules seves, una via poc equipada i molt exigent.
 
Ressenya de la Necronomicon.
La Necronomicon,no te desperdici.El PRIMER llarg va per una placa tota ratllada amb franges horitzontals i amb unes bústies molt agraïdes.El SEGON llarg,tira,com es pot veure a la ressenya de més amunt, per l´esquerra d´una "entosta" que es deixa superar fàcilment.El TERCER llarg és  la reina de la festa; comencem anant cap a la dreta i enfilem ràpidament recte amunt.Les assegurances no estan aprop, però les preses no hi falten, per tant queda possar-li una mica de cara i tirar amunt,i sobretot veure que despres de l´últim seguro haurem d´anar cap a la esquerra i no tirar recte¡¡.El QUART llarg sembla que sigui només per sortir de la pared, però , encara queda escalar una mica, i sobretot no es que sigui dificil però hi han poques assegurances i s´ha de veure per on navega la tirada.
Recomano portar uns Aliens i algun Camalot si no es va sobrat de "coco".Els seguros estan lluny en algun moment.
 
En Marsal aixeca el dit.
 
 
Ens reunim amb L´Albert al cotxe ,ara només queda anar a dinar berenar a Artesa de Segre.La resta de companys no han pujat per anar a escalar més aprop .Avui em disfrutat de valent.
Ens veiem ¡¡