diumenge, 30 de novembre del 2008

RESCAT DE TRES EXCURSIONISTES A LA SERRA D´ENSIJA


AQUEST PETIT ESCRIT EL DEDICO ALS 4 COMPANYS MEUS QUE LA NIT DEL DISSABTE AL DIUMENGE SE LA VAN JUGAR DE VALENT, ENMIG D´UNA TEMPESTA INCREIBLE DE NEU I VENT, AL ANAR A BUSCAR A 3 EXCURSIONISTES PERDUTS PER LA SERRA D´ENSIJA.ELLS I NOMES ELLS SABEN COM DE MALAMENT LES VAN PASSAR PER ARRIBAR AL REFUGI LA NIT DEL DISSABTE . LA HISTÒRIA TÉ,PER SORT,FINAL FELIÇ AMB ELS TRES EXCURSIONISTES DORMIN SANS I ESTALVIS AL REFUGI QUAN ELS MEUS COMPANYS ARRIBEN ESGOTATS A LES 4 DEL MATÍ .
AL MATI ENS TOCA A NOSALTRES ,AL X.G. I A UN SERVIDOR A ANAR A BUSCAR A TOTHOM AMB L´HELICOPTER AL REFUGI DELGADO UBEDA. NO ES CONSELLABLE QUE BAIXIN A PEU DEGUT A LA GRAN QUANTITAT DE NEU I LA POCA PREPARACIÓ TÉCNICA I MATERIAL DE LES TRES PEERSONES QUE S´HAVIEN PERDUT.
ÁSSUMIM EL RISC D´AQUESTA FEINA AMB HUMILTAT I CORATGE.ENS AGRADA LA MUNTANYA I EL SERVEI ALS ALTRES ,PERÓ ENS FA MAL COM A VEGADES HI HA PERSONES QUE NO SABEN VEURE NOMES QUE EL SOU I L´HORARI QUE TENIM. COM UN PERSONATGE ANÒNIM I PER TAN COVART QUE VA ESCRIURE UN COMENTARI DESAFORTUNAT AL RESPECTE EN UN DELS MEUS ESCRITS.

LES ALTRES FOTOS CORRESPONEN A LES MANIOBRES AMB TRIANGLE QUE VÀREM FER EL MATEIX DIA A TÍRVIA.



2 comentaris:

Jaume i Montse. ha dit...

CUNYAAAAAAO!
Som la germaneta i el cunyaaaao.
Ben dit, de ben segur que tenia algun tipus de frustració personal... n'hi ha que no suporten que alguns visquin bé i fent el que els hi agrada... i que a sobre treballin poc i cobrin molt... no serà que tenia enveja???
Possiblement, si un dia necessita algun que el rescati pensarà que sou molt professionals...

Ens veiem dissabte.

Ricard de Mataró ha dit...

Molt requetebones,una abraçada molt forta i no deixis que comentaris plens de animadversiò, et facin dubtar de la vostra feina que en el 99´99% dels casos es impagable.
Bones festes i records a Marta que tot vagi molt bé i aviat se t´acaba el viatjar.