dimecres, 18 de maig del 2011

ESCANYABOCS 2011. CRONOESCALADA VERTICAL QUIRI.

     

Com podeu veure la cara que faig en aquesta foto, no ho estava passant gaire bé.Les sensacions que he tingut des del principi de la cursa no han estat gens bones.Les meves  cames no  volen correr ¡¡  Foto d´Agustí Peña.
Aqui teniu algunes fotos que he extret del albums web de Picasa de la Sant Quiri 2011.Podeu consultar aquí les   CLASSIFICACIONS   de tota la Escanyabocs 2011. Si voleu més fotos podeu clikar els següents   enllaços de Picasa VERTICAL QUIRI  2011.FOTOS D´ AGUSTÍ PEÑA           VERTICALQUIRI 2011 FOTOS D´EN MARCEL       FOTOS DE LA  NURIA .V.QUIRI
L´ Anna Serra, a la carena abans d´arribar al cim del Sant Quiri.7a classificada en dones Foto Agustí Peña.

En Mingo Ruiz al davant de dos corredors.Fot d´Agustí Peña.

El Felix poc abans que el David Julia li fes la pell. Foto Agustí Peña.

En Josep Cuadrat,classificat en 2ona posició,demostra que està en un molt bon moment de forma  i preparat per fer un bon resultat per la  Zegama que es disputarà d´aquí a pocs dies.Foto d´Agustí Peña.


Segons abans de tocar la campana del cim. Si la cara que fas a mitja cursa indica que estas molt fotut, aquesta s´et canvia al cap de pocs segons  d´arribar a dalt del cim, la felicita t´invaeix i ja penses en  l´ edició de la Sant Quiri 2012.    

 CIM DE SANT QUIRI, temps : 49´40´´
 MAGNÍFICA FOTO DE MIQUEL SOLE CERQUEDA, 
AIXÓ ÉS EL SANT QUIRI.  FINS AVIAT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡