dilluns, 4 de juliol del 2011

II SKY RACE- MARATHON VALLIBIERNA 2011. CLASSIFICACIONS. ATENCIÓ AL DESPRECI DE LES LLICENCIES NO HABILITADES DE LA FEDME EN LES COMPETICIONS ¡¡

 Aquí us passo les classificacions i el vídeo de la cursa celebrada aquest diumenge a Vilaller. Per una part felicitar a l´organització pel recorregut alternatiu a la marató, anul.lada per previsió de mal temps.
Per una altre costat ,criticar a l´organització la mala passada que ens vam fer als qui com jo ens vam apuntar CORRECTAMENT  amb una llicencia No Habilitada FEDME i SENSE PREVI AVÍS EN LES INSCRIPCIONS NI A LA NORMATIVA DE CURSES DE MUNTANYA ens obliguen a sortir mitja hora més tard que els HABILITATS FEDME, amb el que això comporta: possibilitats més grans de patir les inclemències del temps (més calor,més possibilitats de tempestes, etc.) i de no retrasar per nosaltres els horaris de tall dels diferents controls, més embussos de gents en els corriols etc. i tot aixó gràcies a un arbitre de cursa de l´Espanyola que unilateral-ment  pren aquesta decisió  (en un principi no ens volia deixar ni córrer).
Mala gestió que es podia haver sol.lucinat fent dos calaixos i sortir al mateix temps,com es fan a totes les carreres del món,sense menysprear una part de corredors,que recordo, estan inscrits correctament.
i amb tot aixó , recordar a l´organització de la cursa (OCISPORT OUTDOOR EXPERIENCES),QUE PER MOLT QUE SIGUI UN CAMPIONAT D´ESPANYA, A CATALUNYA ES PARLA TAMBÉ EN CATALÀ, I QUE VILALLER ÉS CATALUNYA i per tant unes parauletes també en CATALÀ,durant el briffing,a la sortida i arribada.. no haguessin fet mal a ningú.. GRACIES PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR...


RESULTATS DE LES PROVES:


ens veiem ¡ nos vemos ¡