diumenge, 14 de novembre del 2010

PRACTIQUES GRAE .COLL DE NARGO.NOVEMBRE 2010

Dia de pràctiques a la feina, el Marc ,el Guilla i jo ,però, estem de guàrdia i aixó vol dir que hem d´estar localitzables i disponibles per si hi ha un servei. Els nostres companys tenen unes practiques assignades. Aquest cop toca fer un simulacre de rescat al costat de la via No t´ho perdis ,de la Paret del Grau.
Els de guàrdia pujem per la via Cainejo per anar a muntar les cordes fixes per on pujaran els nostres companys. A les fotos podeu veure com els GRAES comencen a remuntar les cordes fixes que els hi hem muntat.
El primer tram és molt espectacular.Una tirada d´uns 50 metres volats fins el primer fraccionament.

L´Oriol i el Pinyol esperen el seu torn per començar a pujar per la corda. Un cop arribin a dalt , s´haurà de muntar un contrapès per  pujar el suposat ferit i despres traslladar-lo fins una tirolina que anirà des de la via No t´ho perdis fins a la tempi moderni.






A punt d´arribar al primer fraccionament.


Lo GRAE distribuits per les diferents seccions de la corda de pujada.




Penjats com xoriços..

Coll de Nargó i el cim del Turb al fons, unes vistes esplèndides..



A la magnífica placa de la via No t´ho perdis, un 6c obert per en Marcel i el Franc i que pertany al club de les 100 millors vies de Catalunya.


Els últims en pujar ja estan a punt d´arribar al cim . No tinc les fotos de les altres maniobres ,nosaltres vam aprofitar per fer unes vies d´esportiva a Coll Piquer, mentres observàvem com trajinaven la camilla amb el Marc a dins per tota la paret.


Aixó és tot amics, ens veiem aviat ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡