diumenge, 11 de desembre del 2011

AMISTADES PELIRROJAS.PERLES. 6a+ 125mtres

PER FI ENS TORNEM A TROBAR AMB ELS DE LA COLLA.Despres de molts dies sense veurens quedem al bar Thaussa de Coll de Nargó.Uns a dins i els altres esperant a fora prenent la fresca ,a dos quarts de nou del matí ,els de fora decideixen entrar al Bar per trobar-se en Ricard, en Marçal i en LLambresco tot calentonets.Despres de les salutacions i explicar-nos que han fet mig viatge acompanyats per una boira que no veien ni el volant de cotxe, comencen a fer via amb l´esmorçar .I despres amb la panxa plena decidim una mica les vies on ens podem possar.L´Albert descarta la possibilitat d´anar a la Pareimare.Fa molt fred i sembla que els núvols no tenen intenció de marxar.L´alternativa més sencilla és possar-se a les dues vies més conegudes de Perles: La Putes mosques i la Amistades Pelirrojas, amb GARANTIA  de passar-ho d´allò més bé.

El Ricardito junt amb l´Albert a la segona reunió de la P.M.
Tercer llarg de la A.P. Tos els llargs son força mantiguts.

En Jaume fent la sortida al cim.

En Jaume i un servidor fent-nos la foto a la sortida de la via.


En Marçal a la última reunió de la P.M.
La colla pessigolla despres de fer l´escalada.
Teniu més informació de la Putes Mosques al bloc de l´Albert: COLLA XAPOUTOT. Dia genial per la bona companyia i amenitzada per una bona escalada.Nomes cal ramatar-ho amb una coca del Thaussa¡¡ Vinga som-hi.Ens veiem.

1 comentari:

llembresku ha dit...

Sanganu!!!!!!!! Quan no apreti tan el fred, pugem un dia i ens posem a la Paraimare, ara que abans reserva coques d'aquestes, que si no en portem a casa, no ens deixen pujar....jejeje. Una molt bon jornada, i dues vies molt guapes. De segur que repetirem!!!
Salut!!!!!