dissabte, 5 de febrer del 2011

VIA GODEFROI A BASTARENY, BAGÀ. 5 de gener de 2011.



Diuen que el que no busca no troba , i aquest dissabte   tots teniem ganes d´anar algun indret nou ,de provar nous llargs , i és per aixó que li possem més ganes del compte i no ens quedem amb el típic Pedra.En Pep comença a mirar per un costat i jo per l´altre i per fi trobem una cascadeta que sembla ser que pot estar en bon estat, i segurament no gaire visitada. 

La via Godefroi al barranc de Murcurols, te una alçada d´uns 35 metres.

En Pep inagurant la cascada, el gel es presenta en bon estat.





i ara em toca a mi..










Anem a provar els resalts que hi han més amunt de la cascada principal.

En Ricard .


Aquest és el petit resalt que hi ha per sobre de la cascada, un petit dry tooling per evitar caure a la gorga i no fer riure.

Rappel guiat per evitar la gorga i mullar-nos fins els cataplins.


i encara no en tenim prou i fems diver-ses pujades per el costat esquerra de la columna.Aixó si , cada cop et vas quedant més i més xop, és una dutxa constant .


La temperatura puja i no perdona.Quedem xops com pops.

La tribu despres d´haber escalat una mica , d´esquerra a dreta : en Pep, en Ricard, un servidor i en Jaume.


LES BÉSTIES .
FINS AVIAT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

2 comentaris:

llembresku ha dit...

Collons nanos!!!!!! Uns escalant en gel, i altres en roca i amb maniga curta. I és que aquest temps no hi ha qui l'entengui!!!!!!! Sou uns craks!!! Molt xula aquesta cascada, però vosaltres més!!! Apa, i a veure si coincidim algun dia...

Anònim ha dit...

Ei, molt bones! Riera del BASTARENY i no Balsareny, que allà segur que no en n'hi ha gaire de gel. és molt comú comfondre'ls, però a uns 100 km de distància...
salut

Adrià