diumenge, 6 de maig del 2012

VIA NAVARRO A VILANOVA DE MEIA.

Feia molts dies que no em reunia amb els meus companys.Tenia ganes de tornar-me a trobar amb els ganganapies dels Xapautot.Quedo amb l´Albert, que pujen junts amb en Musa, en Marçal (amb jet -lac inclòs) i en Ricard del Maresme per  trobar-nos  a Ponts i  anar plegats en un  mateix cotxe fins a Vilanova. Parem al cirera per esmorçar i agafar forces.Ens sorpren gratament que hem coincidit amb una trobada de dones  escaladores.L´Albert disimula i diu que ell no s´havia res,jeje..Despres de riure molt i omplir-nos la panxa , decidim una mica el que farem avui. Porto en ment  un ana via que ja havien fet els alguns de la colla.La  Navarro és d´aquelles vies que es deixen fer però que s´han d´ autoprotegir i per tant s´ha de portar força fato.En Ricard i l´Albert aniran a buscar la Pastelina.
 Començament de la via . La via està situada al costat esquerra de la Camel i com podeu veure te el nom inscrit a la base de la paret.
En Marçal que el dijous va arribar
de les Canaries on ha estat currant
 un parell de mesos
En Pep.
 El primer llarg de la Navarro va a buscar unes fisures fàcils de protegir per abans d´arribar a un sostre girar a la dreta i despres encarar-nos a un petit diedre on hi ha un passet i un cop superat aquest arribar a la R.

En Pep en el passet que hi ha abans d´arribar a la primera R.

En Marçala la primera R
 La segona tirada es caracteritza per sortir de la R tot recte per anar a buscar un spit on hi ha una mica de passet.El canto és generos .despres de superar l´espit anem a buscar una sabina que la superarem deixant-la a la nostra esquerra.farem metres sense cap complicació fins arribar a a segona R.
En Pep fent la quarta tirada.
 La quarta tirada supera aquest ressalt vertical i despres tomba i es possa fàcil.
Ultima tirada i crec que la més maca.Està totalment desequipada .Pots possar fàcilment friends a dojo i la roca és ferma i agraïda amb els cantos.


En Pep intentant fer l´última tirada .
 Com podeu veure , l´última tirada ressegueix l´arc que fa el sostre per anar-se cap a la  dreta.Podem sortir rectes en direcció a la sabina, que es veu a la foto (V grau) o anem flanquejant molt més a la dreta per fer la sortida original de la via.
En Pep abans de sortir de la via.


En Pep , jo mateix i en Marçal.
i aixó és tot.En Ricard i l´Albert es possen a la Pastelina i pel que expliquen s´ho passen d´alló més bé. Espero no trigar massa per tornar a escalar amb tant bona companyia¡¡¡

1 comentari:

llembresku ha dit...

Gerard, si vols escalar amb tan bona companyía, el pròxim dia et farem pagar... Salut!!!!!!