dilluns, 15 de novembre del 2010

RESCAT A VILANOVA DE MEIA. VIA MIGRAÑA PROFUNDA. 13NOV. 2010

   RESCAT DE PARET A ROCA DELS ARCS. UN ESCALADOR CAU UNS 20 METRES DESPRES QUE SE LI TRENQUI UNA PRESSA.ES TROBEN A L´ÚLTIMA REUNIÓ DE LA MIGRAÑA PROFUNDA. EL SEU COMPANY ACONSEGUEIX PUJAR-LO FINS LA REUNIÓ. TÉ UNA FRACTURA AL TURMELL ESQUERRA I EL CANELL DE LA MÁ TAMBÉ EL TÉ TRENCAT.
L´ENRIC NADAL I JO ESTAVEM ESCALANT A COLL DE NARGÓ QUAN ELS COMPANYS DE POBLA ENS AVISSEN QUE S´EN VAN A VILANOVA A FER UN RESCAT EN PARET,QUE ESTIGUEM ALERTA PER SI DE CAS..
I AL CAP DE CINC MINUTS ENS TORNEN A TRUCAR ELS COMPANYS I ENS DIUEN  QUE ENS ENVIEN L´HELICOPTER QUE LA COSA ÉS COMPLICADA I S´HA DE FER UN GRUATGE DIRECTE A PARET..
I PA ESO ESTAMOS¡¡ L´OCELL DE FERRO  ENS RECULL EN UN TRES I NO RES A LES AGULLES DE COLL PIQUER , A COLL DE NARGO.UN COP A DINS DE L´HELICOPTER, FEM UN PETIT BRIFING DE LA SITUACIÓ QUE ENS TROBAREM  I EN POCS MINUTS MÉS JA ESTIC PENJANT DEL CABLE DE LA GRUA, A UNS 150 METRES DEL TERRA I VEIENT EL LLOC ON ESTA L´ACCIDENTAT A POCS METRES MEUS.
SI M´ENCANTA LA MEVA FEINA ÉS PERQUE DE TAN EN TAN ET TROBES EN AQUESTES SITUACIONS: DE LA TRANQUILITAT  A UNA SITUACIÓ ESTRESSANT I PERILLOSA EN POCS MINUTS..
I TAMBÉ EN POCS MINUTS VAM ACONSEGUIR QUE EL FERIT PASSES D´ESTAR PENJAT A 150 METRES DEL TERRA  A ESTAR ATÈS CÒMODAMENT PER UN METGE AL PARKING DE VILANOVA.
ELS COMPANYS DE LA POBLA S´ENCARREGUEN D´ AJUDAR A PUJAR L´ALTRE COMPANY DEL FERIT, QUE PRESENTAVA CREMADES A LA MA  DEGUDES AL FREGAMENT DE LA CORDA .
 I ENCARA MÉS BO , VA SER TROBAR-ME L´ALBERT  LLEMBRESKO I EN RICARD ALLÀ MATEIX A L´APARCAMENT , QUE EVIDENMENT VENIEN DE TREPAR, AMB CARA D´HAVER-HO PASSAT D´ALLÓ MÉS BÉ , DESPRES DE FER LA VIA AMATISTA. UNA AGRADABLE SORPRESA.
EL VIDEO I LA FOTO ME L´HA PASSAT EL RICARD , LO PUTO CRAK.




FINS AVIAT¡¡¡¡¡¡¡¡¡

3 comentaris:

Ferran Palau i Ràfols ha dit...

OStres, nosaltres estavem per allà i vam veure'us durant tota l'operació. Acabàvem de fer la Navarro i va passar l'helicòpter, un cop a baix els nois de l'Amatista ens van informar. Cal dir que mai havíem presenciat un rescat i vam quedar sorpresos de l'eficàcia i la professionalitat de tots vosaltres. L'enhorabona a l'equip, salutacions al ferit, i orgullosos de tenir aquest cos de bombers tan professional.

llembresku ha dit...

Sanganu! A veure si no treballes tant, i et deixes caure(de bon rotllo, eh!!) amb nosaltres algun dia!!!!!!! Sou uns cracks. Vareu fer una demostració de rapidesa bestial. I no et dic més piropos, ja que se que ets molt sensible i...

GERARD ha dit...

ei moltes gràcies a tots ¡¡¡ me possat més vermell que el cul d´un mono¡¡
LLembresku: canallot¡¡ com esteu..?ja m´agradaria baixar més sovint, últimament us esteu apuntant uns viotes que deunido, quina enveja sana ¡¡¡
una abraçada.