diumenge, 7 de febrer de 2010

ESCALADA EN GEL AL PEDRA.CASCADA DEL MINER.EI COMPANYS ¡¡ PER FI UN ALTRE DISSABTE QUE FEM ANAR ELS PICS TRENCAR GLAÇONS¡¡ EL RICARD ,EN JAUME I EN PEP PUJEN DES DE CALELLA I JO VINC DES DE EL MEU POBLE, BELLPUI. PRIMER DE TOT ANEM A ESMORÇAR A GUARDIOLA DE BERGUEDÀ A UN LLOC QUE US AVISO QUE NO HI ANEU SI NO VOLEU QUE US PRENGUIN EL PEL NI ELS DINERS : CAL ASENSI .ENTREPANS A PREU DE MENÚ. NO ENS HI VEURAN MÉS ¡¡¡
AVUI TOCA FER LES CASCADES DEL MINER.L´ACCES ÉS MOLT SENCILL.DEL PARKING DEL MIRADOR AGAFEM LA PISTA PRINCIPAL I EL PRIMER TRENCANT QUE SURT A LA DRETA L´AGAFEM.DES DE AQUI A UNS CINC MINUTS ENS TROBEM AMB EL TORRENT GELAT QUE ES ON ES TROBEN LES CASCADES.NOSALTRES FEM LES CASCADES QUE ES TROBEN PER SOTA EL CAMÍ. EL QUE HEM FET A SIGUT BAIXAR TOTA LA TORRENTERA FINS ON HEM POGUT.EN TOTAL FEM TRES RAPPELS FINS UN RESALT QUE VALOREM QUE JA NO VAL LA PENA FER-LO PER LA POCA QUALITAT DEL GEL.ARA TOCA PUJAR¡¡¡ EN MUSA PUJANT EN SOLO I A SOTA EN JAUME QUE EL SEGUIA.
MIREU QUINA PEDRA QUE ES TROBA EN RICARD DINS LA SEVA MOTXILLA, I COM HI HAURÀ ANAT A PARAR ?COLUMNA SUPERADA PER EN JAUME.EL GEL ESTAVA UNA MICA TRENCADIS EN SUPERFICIE PERÒ NO IMPEDIA DISFRUTAR-LO DE VALENT.EN RICARD SUPERANT LA MATEIXA COLUMNA.A SOTA EN PEP PUJANT PER L´ULTIMA CASCADA ABANS NO ARRIBES AL CAMÍ D´ACCES .

EN PEPE D´AMILANO SUPERANT ELS ULTIMS METRES ABANS D´ARRIBAR A LA REUNIÓ FORMADA PER UN PARABOLT AMB ANELLA. AQUESTA CASCADA ES FORÇA VERTICAL I MANTINGUDA.


I PER FINALITZAR ANEM A VEURE ELS RESALTS QUE HI HAN MES AMUNT DE LA PISTA. ESTAN UNA MICA JUSTOS I DECIDIM DEIXAR-LOS PER UN ALTRE DIA .I COM NO PODIA FALTAR "L´APRÉ SKI " COM DIRIEN ELS ESQUIADORS I NOSALTRES HAURIEM DE DIR "L´APRE GLACE" O COM M´INVENTO JO MATEIX . I ES QUE A UN LLOC ON ET PREPARAN ELS CAFETONS D´AQUESTA MANERA S´HI HA DE TORNAR.(APRÉ GLACE A LA BENCINERA DE SALDES).

FINS AVIAT I RECORDS A TOTS¡¡¡

2 comentaris:

josep de sant pol ha dit...

aixo de publicar ja tocaba perque ja molt que no feies res vinga ens veiem aviat ara lo de la pedra ja ti val no tens perdo pobre ricard

Anònim ha dit...

!!!! ja era hora de saber de tu ¡¡¡¡
No teniu perdó de Deu,que pasa que en Ricart puja sobrat ?
I no siguis tan garrepa fes els videos mes llarcs per poder visualitzar com u feu.Records per a tot.hom