divendres, 26 de novembre del 2010

VIA PEQUE MANTECAS .ROCA ALTA. 160 Metres 6a + (obli.v+)



Ressenya de la Peque Mantecas, del Luichy

Tenia moltes ganes de fer aquesta via.La colla del Maresme, els Xaputot, ja hi van estar-hi i segons ells era molt recomanable.Es una bona via per coneixer el sector més poc visitat de Vilanova de Meia.
El primer llarg de la via és el més caracteristic i el més guapu. Es tracta d´un 6à de fisura vertical molt mantinguda, et deixa els avantbraços a bona temperatura.Pel que fa a l´equipament, aquest llarg ja està força ben equipat,però pels no tan valents caldrà possar algun friends en algun punt en concret.Jo en vaig possar un parell, i el Furi,que feia cordada per darrera nostra amb l´Emma,no li va caldre possar res.




Seqüència de fotos del primer llarg, en Marcel puja per darrera meu,es queixa molt però ell va fent sense agafar-se enlloc..





A sota en Marcel tira de primer la segona tirada.Nosaltres no ho vam fer, però aquesta tirada i la tercera es poden empalmar.



En Marcel arribant a la tercera tirada. La dificultal de la segona i el tercer llarg baixa bastant comparant-los amb el primer llarg.
Marcel en el quart llarg.Cal portar una bona ressenya de la via.Hi ha algun tram que sense la ressenya no sabries per on anar.

Marcel a l´últim llarg. Cal pujar una placa fàcil i vertical i sense cap seguro per anar a buscar un diedre característic a la dreta on hi ha el primer parabolt del llarg i on comencen les dificultats d´aquest últim llarg : un parell de passos de 6a+ molt xulos.
                                       El Furi arribant a la penúltima reunió.
sortida de la via.

lo Rocaspana en el cim .

en Miquel white fent una reflexió del dia d´escalada.


el nostre caporal ,en Marcel, un pou de ciència..

sense comentaris ,dia genial.


en Mikel fent de les seves..
i una mica de peliculeta per ensenyar-vos les esplèndides vistes que varem gaudir des de el cim de la Roca Alta.


i el premi pel nen i la nena ,un croissantet d´Artesa de Segre.




NYAM   NYAMMM¡¡¡¡¡  









1 comentari:

llembresku ha dit...

Sanganu!!!!!!!!!!! Treient la pols del llibre de les 100, eh! Lo dels croissants és un gran invent... Quan arribem d'un dia d'escalada porai amb un mini croissant d'aquests, ningu s'en recorda de que has estat fora... jejejeje Això va bé, que cuidis la familia, però podries repartir amb més igualtat les parts, ja que tu et quedes sempre amb el troç més gros!!! Molts records, i fins aviat!!!