dilluns, 29 d’agost del 2011

ESPERO NORD EST PIC DE LA VALLETA. 335m ( V OBL. ) PORTE PUYMORENS.

Aproximació des del coll de Porte-Puimorens.En aquesta imatge,es veu com ens acostem a la base de la paret.La via te dues entrades.Nosaltres varem començar per l´entrada de la dreta.Més sostinguda i recomenable.
Ens trobem al camping de Queixans amb l´Albert i en LLuis i les respectives famílies.Aquest cop combinem uns dies a la Cerdanya amb la familia i una sortida d´escalada al Pirineu Frances.L´Albert escull la via i ens porta en aquesta petita perla de granet que tenim aquí oblidada, i tant a prop ¡¡.El Pic de la Valleta s´alça majestuos i imponet.L´aproximació d´ una hora i mitja , s´ho val.El traçat és lògic i intuitiu.La via és alpina i per tant les assegurances son matusseres i escasses.Es, però, una via molt fàcil de protegir.Una via de les que cal fer algun dia ¡¡¡

Primer llarg fácil i sense cap complicació.


LLarg de sortida amb pas de bloc i que l´Albert es treu molt be.






En LLuís superant la xemeneia fina i ben assegurada del quart llarg.


Sortida al cim ,queden pocs metres i la via encara ens regala aquest petit diedre .

EN LLuis i l´Albert s´acosten a trepijar el mateix cim per fer-nos la foto.

En LLuís, i l´Albert i un servidor enmig.

Tartera de baixada des del coll.


I ja a punt d´arribar a la furgo de l´Albert ,contents amb l´escenari de la nostra aventura darrera nostre.

Podeu veure la RESSENYA a la pàgina wep del Josep i Laura "Benvinguts al Paradís".I per completar aquesta petita entrada del Blogg podeu veure el Blogg dels Xapoutot. I aixó és tot.

1 comentari:

llembresku ha dit...

Sanganu!!!!!!!!!!! He llegit això i m'he posat melancòlic... I és que per aquelles dates, doncs estàvem de vacances... Molts records a la familia, i a veure quan fem la pròxima!!!!!!!!!!
Salut!!!!