diumenge, 18 de novembre de 2012

EL CAMI DE L´ALSINA, SANT BENET,MONTSERRAT,150 metres 6A+

 
   Dies de Romeria a Montserrat i per tan toca  anar a la Muntanya Sagrada .Per Tota Sants , com cada any i ja des de fa mes de.. vuitanta¡¡ molts calellencs pujen a passar uns dies a les cel.les del monestir.Son dies de  panellets i castanyes i també d´escalar, que estem a Montserrat ¡¡
El dijous vam anar amb els meus dos cunyats a la Panxa del Bisbe,voliem fer la Buriles Rojos. Feia molt vent , però tot i aixins vam provar de fer la via. Ja en el segon llarg , el vent era tant fort que ens obliga a tirar avall.
A l´endemà , ens decidim de fer  El Cami de l´Alsina, d´aproximació molt comode i curta.Encara bufava el vent però molt menys que el dia anterior.
El primer llarg de la via és el més mantingut i dificil. Amb un grau de 6a + és una tirada exigent i molt xula, tècnica que no te res a veure amb els graus de les tirades de més amunt.Hi ha una variant a la dreta més sencilla que és més recomenable si no es te el grau.


 
Segon llarg de la via. Pas finet i una mica relliscos per arribar al primer seguro.
Tercer llarg, on es supera un llavi caracteristic cap a l´esquerra, amb bones presses i ben assegurat.El Cunyao superant en aquestes seqüencies el llavi caracteristic de la tercera tirada.
 
En Moi i el Cunyao retratant-se a la reunió.

                                       Ultima tirada on una placa ens fa disfrutar de valent.

L´altre cunyao mirant-se el proper llarg.En Moi feia molt temps que no escalava via llarga i per aixó aquest cop va tornar a disfrutar la via com el un nen amb bambes noves.


En Moi disfrutant de l´últim llarg.


En Moi i en Jaume a l´estret pas dels francesos.En Moi, jo mateix i el Cunyao en el cim de la via, just a dalt del mirador.
i aixó és tot , farts de panellets i castanyes i no tant d´escalar tornem cap a casa despres de passar-ho d´allò més bé a Montserrat. Ens veiem ¡¡¡


                             
                                         Ressenya extreta  de RESSENYES.NET

2 comentaris:

llembresku ha dit...

Quina colla... com per trobar-vos a mitja paret...jajajaja!!! A veure si ho repetim junts això!!!! Salut!!

esgarrapaparets ha dit...

Bona cordada,la millor a beure si repetim un dia tots plegats.