dilluns, 2 de maig del 2011

VIA MAR DE NÚVOLS.6a 110 mtres,PARET DE ZARATUSTRA. VILANOVA DE MEIA.

 Bones a tots¡¡ Quedem amb els companys dels Xaputot a Vilanova de Meia ,al cafè del poble. Arribo primer i aprofito per aclucar els ulls una miqueta  fins que no arribi la tropa.Pel retrovisor veig com s´acosta la furgo del cunyao, aparquen al darrera meu, i de la furgo,com si de l´equipo A es tractes, baixen part dels Xaputot.Aquest cop són en Musa, l´Albert,en Marçal,en Joan ,i en Jaume.Despres de les sal.lutacions anem a trobar el cafè del poble.No tenim sort i el trobem tancat.L´ Albert pregunta a una gent que corria per allà i casualitat que són els amos del Bar que tenim al davant i que estan a punt d´obrir.Doncs vinga som-hi cap a dins¡¡
Despres del tiberi, l´Albert porta els deures fets i ens diu quines vies podem anar a fer.Anirem a la paret de Zaratustra, uns faran la Txuvascos Bascos (en Jaume i en Marçal) ,l´Albert i en Musa faran la Caipirinha i en Joan Font i jo fen la Mar de Núvols.
La via es troba al costat dret de la Txubascos Bascos i aquesta té el nom gravat a peu de via. La Mar de núvols és una via assequible i  ben assegurada. A dalt en Joan en el segon llarg.


  A dalt, en Joan en el tercer llarg.Un tram vertical despres d´una petita rampa donen una mica més d´ambient en aquest tercer llarg.
                     El cunyao ,a la Txubascos, assegurant de segon al Marçal.Les dues vies discorren paral.les i l´últim llarg dista molt pocs metres de la Mar de núvols.
                        En Marçal a l´arribada del penúltim llarg.




En Joan a l´últim llarg de 6a.Mantingut i en general amb bones presses, és el més guapo de la via.






 
En Font ja quasi  arribant a la R de l´últim llarg.Només queda sortir de la via per  anar a buscar el camí de baixada.En LLembresku i en Pep ens fan una perduda quan estan a dalt de la Caipirinha .No arribem a trobar-nos.Ells baixen del cim direcció sud i nosaltres sortim a buscar el coll que ens queda a la esquerra per un corriol força perdedor i dret.
Aquest cop no ens hem fet la foto cimera.Ens trobem tots a la furgo i canviem impressions i alguna que altre pedra s´en va a la saca d´algun despistat. L´Albert ens porta al cafè del poble on la terrassa mirador ens espera per fer uns entrepans boníssims i també algun que altre carajillo.
Ens definitiva una jornada xula i en bona companyia. 
RESSENYA DE LA VIA : RESSENYA .NET
Ens veiem aviat¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡


1 comentari:

llembresku ha dit...

Gerard, no eren pedres, eren fòssils molt valuosos... Sinó pregunta-ho a les flequeres d'Artesa!!! jejejeje.
Salut!