diumenge, 6 de setembre de 2009

AMITGES. VIA DEL DIEDRE.IV+ 140 mtres.

HOLA AMICS, ARA JA FARÀ CASI UN MES (RENOI COM PASSA EL TEMPS¡¡) QUE VÀREM ESTAR AL PARC NACIONAL D´AIGUES TORTES I SANT MAURICI, I MÉS CONCRETAMENT AL REFUGI D´AMITGES. AQUESTA VEGADA EL MEU COMPANY ÉS EN MARC, I LA VIA ESCOLLIDA ÉS LA CLÀSSICA DEL DIEDRE, DE 150metres i 4 LLARGS.


L´ACCÉS DES DEL REFUGI ÉS PROU EVIDENT. L´INICI DE LA VIA JA NO HO ÉS TAN I CAL NO CONFONDRÉS AMB UNES VIES QUE HI HA JUST A LA DRETA. COM A REFERÈNCIA PROU CLARA TENIM LA CANAL DE SEPARACIÓ DE L´AGULLA GRAN I LA PETITA.LLAVORS CAL BUSCAR UN PARABOLT A UNS 15 METRES D´ALÇADA,CALDRÀ FER UNA PETITA GRIMPADETA.AQUEST ÉS L´INICI DE VIA.EN MARC A L`APROXIMACIÓ DE VIA, L´AMBIENT DEL LLOC ÉS MOLT XULO, LES VISTES INMILLORABLES. PER ARRIBAR AL REFUGI PODEM LLOGAR UN TAXI (UNS 20 EURACOS) O PUJAR A PEU ( UNA ESTONETA) O UNA ALTRE ÉS COM VAM PUJAR NOSALTRES.

SEGONA TIRADA I LA MÉS ESPECTACULAR, ET POTS SALTAR UNA REUNIÓ INTERMITJA QUE ET QUEDA A LA DRETA I SURT UN LLARG D´UNS 50 METRES.TOTES LES REUNIONS ESTAN MUNTADES AMB PARABOLTS I LES TIRADES SÓN FORÇA NETES, NOMÉS ALGUNS FRIENDS QUE JA FORMEN PART DE LA ROCA ENS AJUDEN A ASSEGURAR-NOS. CAL PORTAR UN JOC DE TASCONS I FRIENDS I DISFRUTAR POSSANT-LOS..
EN MARC AL SEGON LLARG, I A SOTA FOTO DEL CIM.FOTO CIMERA, PER BAIXAR TENIM L´ OPCIÓ TREKKING: ENS DIRIGIM AL NORD I BAIXEM PER UN CORRIOL FITAT DIRECCIÓ OEST, O LA OPCIÓ DE BAIXAR EN 2 RAPPELS DE 45 ENTRE LES DUES AGULLES.

adeuuuuuuuuuuuuuuuuu¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

2 comentaris:

llembresku ha dit...

ei xaval,molt bé lo d'actualitzar una mica el blog!!! Però a part del títol, almenys posa alguna foto o digues algu!!!!!!!!!jejejeje. Molts records des d'Arenys de Munt!!!!!

Òscar Tardío ha dit...

Je! M'apunto a aquesta observació! Abraçades!