dimarts, 15 de setembre de 2009

DIEDRE PALLARS I VIA ALBERT IBAÑEZ. COLLEGATS.

HOLA COMPANYS, US EXPLICO UNA ALTRE ACTIVITAT DEL GRAE DE LA SEU QUE VAREM FER EL DIMARTS DE LA SETMANA PASSADA.
EL SECTOR DE L´AGULLA DEL TRIDENT ÉS RECOMANABLE PER L´ACCES MOLT SENCILL I SUPER RÀPID. ESTA SITUAT A LA SORTIDA DEL BARRANC DE SANT PERE. LES VIES MAJORITÀRIAMENT ESTAN EQUIPADES I LA ROCA ÉS ACCEPTABLE.
ELS ANUNCIS DE MAL TEMPS NO VAREN ANAR ENLLOC I NOMES VAN CAURE CUATRE GOTETES QUE NO VAM IMPEDIR QUE FESSIM AQUESTES DUES MAGNIFIQUES VIES DE COLLEGATS.LA REBUDA A L´INICI DE VIA NO VA SER GAIRE GRATIFICANT, L´ALFONS I EN PINYOL ES MENJEN TOT EL FUM QUE SURT D´UN DELS GENERADORS DEL TUNNEL ,PER SORT NOMÉS VA SER UNA POSSADA EN MARXA MOMENTANEA I L´AIRE TORNAVA A SER RESPIRABLE EN POCS MINUTS.
EN MARC A L´ARRIBADA DE LA PRIMERA TIRADA DE LA SANCHEZ IBAÑEZ.
A DALT L´ORIOL A LA TERCERA TIRADA , A SOTA ,VARIEM LA SORTIDA I ANEM A LA DRETA, UN LLARG QUE TEORICAMENT ÉS DE 5C PERO QUE VAJA , EL GRAU ÉSTA UNA MICA MASSA AJUSTAT.. I QUE NO COSTARIA POSSAR-LI UN TRIST 6a .

L´ORIOL DESPRES DE PASSAR EL 5c.


A LA FOTO DE DALT EN MARC I L´ORIOL JUST ABANS D´ARRIBAR AL CIM. LA BAIXADA ESTA INDICADA AMB FITES .CAL SEGUIR ,EN DIRECCIÓ NORD, EL CORRIOL QUE ENS PORTARA DE BAIXADA FINS LA CARRETERA, ATENCIÓ QUE ÉS FACIL A LA SORTIDA DE VIES ANAR EN DIRECCIO AL BARRANC DE SANT PERE I DEIXAR-SE EL CAMI BO A LA DRETA.
I DESPRES ENS ENFILEM A LA VIA CLASSICA DEL DIEDRE PALLARS. MOLT RECOMENABLE. ESTA UNA MICA PULIDA DEGUT A QUE NO HI DEU TOCAR MAI L´AIGUA I LA ROCA ESTA FORÇA RELLISCOSA.


EN MARC , A LA SEGONA TIRADA. HI HA ALGUN PASSET QUE CORRES EL PERILL DE QUEDAR-HI ENCASTAT COM UN TASCONET .


I COLORIN COLORADO ESTE CUENTO SE HA ACABADO.
FINS AVIAT ¡¡¡
1 comentari:

esgarrapaparets ha dit...

!!!! Carall no pares ¡¡¡¡¡¡¡
si hi ha vacan d´aprenent per aquesta feina no em jubilo.
bé maquina sort que tenim una foto teva,perque si no ,no et beuriem mai.SALUT